We vinden het leuk als je een bericht achter laat!

Gastenboek Troostgeschenk

Wat vind je van onze website? We staan open voor tips, wensen en adviezen.
We hopen dat jullie allemaal weer reacties, ideeën en fijne berichtjes achter laten.

Vul dan onderaan deze pagina je reactie in.

Hartelijke groetjes, Karin en Elles

3.167 Responses to Gastenboek

1 78 79 80
 • De geschenkjes die ik heb gekocht, de hartslijn en troostsleutel zijn heel mooi en om dit te geven nog mooier. Ik ben zeer tevreden..

 • Toen we hoorden dat oma niet lang meer te leven had, heb ik twee engeltjes besteld voor mijn kinderen omdat het de eerste keer was dat ze geconfronteerd gingen worden met een overlijden… De engeltjes werden heel snel geleverd en daardoor kon oma ze zelf nog aan de kinderen geven. Oma vroeg of we er nog één wilden bestellen voor ons nichtje, zodat alle drie de kleinkinderen een engeltje van oma zouden hebben, ook dit engeltje kwam zeer snel en hierdoor kon ze ook deze zelf nog aan haar kleindochter geven… Op de crematie, nu bijna 2 weken geleden, hadden ze alle drie hun engeltje bij zich en dit gaf hun troost en ook ’s avonds in bed liggen de engeltjes altijd in hun buurt. Zo hebben ze een mooie tastbare herinnering aan oma en kunnen ze haar via het Engeltje toch nog knuffelen wanneer ze dat willen…

 • Na heel lang op internet zoeken kwam ik op deze site …. prachtige treffende troosters kunnen kopen. Had een overlijden van een hond en het vreselijke nieuws als je kanker gediagniseerd krijgt …..
  Goed betaalbaar snelle levertijd en nog mooier dan op de fotos.
  Dank jullie wel lieve mensen mensen XxX. Groet Astrid

 • Mooie passende producten, voor vragen altijd tijd en je wordt tijdens de levering goed geïnformeerd.

 • Super service. Besteld en de andere dag netjes verpakt in huis.
  Bedankt voor de snelle service en de snelle reacties.

  Mvg Daniëlle

 • Lieve dames,
  Weer helemaal geweldig. Gisteren besteld, vandaag geleverd. Altijd netjes en de artikelen zoals verwacht. Altijd persoonlijke aandacht. Het poppetje er bij en mooie zakjes om er een kadootje van te maken. Kortom geweldig en hoewel de kadootjes meestal voor een droevige of heftige gebeurtenis zijn, blijft het een feestje om bij jullie te bestellen.

 • Wederom snelle levering van een speciaal kadootje. Jullie zijn mensen met een hart voor de medemens. Lief, meelevend, invoelend en een super service. Dankjewel. Lieve groetjes Anneke

1 78 79 80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.